Ježíšek přináší uživatelům počítačů slevu na záchranu dat

Společnost TDP-Ontrack Data Recovery se rozhodla poskytnout svým zákazníkům 25% slevu na všechny zakázky týkající se záchrany dat, a to od pátku 22. prosince do pátku 29. prosince.

Christmas present„Vánoce by měly být svátky klidu, ale ze zkušeností víme, že jen kvůli slavnostní náladě se data ztrácet nepřestanou - naše laboratoř tedy samozřejmě bude i přes svátky v plné pohotovosti,“ říká Ing. Václav Šamša, ředitel společnosti TDP-Ontrack. „Ale když už někoho ztráta dat potrápí, uděláme mu snad radost alespoň snížením ceny o čtvrtinu.“

Pražská laboratoř společnosti TDP-Ontrack poskytuje služby klientům z celé České republiky a Slovenska a zpracovává i některé zakázky přijaté dalšími zahraničními pobočkami Ontrack. Kromě dvou ultračistých komor je vybavena deseti poloautomatickými pracovišti, stereoskopickým mikroskopem pro práci s miniaturními hardwarovými komponenty a identifikaci poruch, rychlým logickým analyzátorem a řadou unikátních softwarových utilit. Toto pracoviště je součástí celosvětové sítě laboratoří Ontrack a probíhá zde naprostá většina všech prováděných zásahů s výjimkou vybraných softwarových záchran, které jsou realizovány prostřednictvím vzdáleného přístupu nebo za pomoci příslušného odborníka z jiné světové laboratoře.

TDP-Ontrack v současné době provádí v průměru 9 úspěšných záchran denně a počet přijatých zakázek neustále roste. Dlouhodobá úspěšnost překračuje 90 %, mezi médii, z nichž se data zachraňují nejčastěji, dominují disky a disková pole. V poslední době rychle přibývá i záchran dat z paměťových karet využívaných v PDA, mobilních telefonech a digitálních fotoaparátech i některých dalších médií.

Stáhnout ve formátu PDF